Skip to main content

Kerstconcert 2022

Kerstconcert_2022_Plaatje_MMO.png

SAMEN IN DE KERSTSFEER KOMEN

In december 2019 hebben wij ons laatste kerstconcert gespeeld in de kerk in Lettele. Een traditie waar het More Music Orkest graag mee door wilde gaan ware het niet dat Covid-19 daar een stokje voor stak. Maar we mogen weer en dus spelen we op VRIJDAGAVOND 9 DECEMBER 2022 onder de bezielende leiding van onze dirigent Bert Sleumer een breed repertoire vrolijke kerstmuziek met veel eigentijdse arrangementen in het dorpshuis “Ons Centrum in Okkenbroek. WE STARTEN OM 20:00 UUR. 

POPULAIRE EN GEVOELIGE KLANKEN

Een muzikale surprise in kerstsfeer met veel bekende muziek en zang, waaronder het populaire "Driving Home For Christmas" zoals gezongen door Chris Rea en het gevoelige lied “The Christmas Song” van Michael Bublé waar je eigenlijk naar zou willen luisteren terwijl het buiten sneeuwt en je gezellig met je familie binnen aan de glühwein zit.

Daarnaast hoort u een groot aantal andere vertrouwde kerstklanken in een "Big Band" jasje gegoten door de bekende Nederlandse componist en arrangeur Kees Vlak, waaronder "Santa Claus Is Coming To Town", "Let It Snow" en "Frosty The Snowman". 

Het More Music Orkest brengt u deze avond alvast in kerstsferen waarbij alles draait om het echte kerstgevoel in deze woelige tijden.  

MEEZINGEN

Wij nodigen het publiek tijdens dit concert uit met ons mee te zingen zodat we er samen een fijne kerstbelevenis en muzikaal feest van kunnen maken. De tekst van de mee te zingen stukken delen we uit voor aanvang van het concert.